IF Brommapojkarna 9

Referat: Djurgårdens IF FF 4 - IF Brommapojkarna 9

Hej,

Det var en intensiv match på Östermalms IP. Djurgården ställde upp med ett helt annat lag än i våras och var mkt bättre nu än då. Det var också varmt igen och det gick åt mycket vatten på sidlinjen.

Vi började inte så bra i första perioden. Djurgården tog ledningen med 2-0, ett friläge och en snygg frispark. Vi hade dock en hel del chanser, men deras målvakt var bra. Vi fortsatte att ställa till problem för deras backar med våra snabba spelare och reducerade till 2-1 innan paus.

I början av andra fixade Ebbe en straff som han satte själv stenhårt i burgaveln, 2-2.

Sedan rullade det bara på, vi tog ledningen 2-3 innan paus och i sista perioden utökade vi ledningen till 2-5. Kul med "nya målskyttar" i form av Leon och Henry. Idag var det verkligen killarna från gamla P06-14 som levererade mål.

Djurgården var inte ofarliga, men vår backlinje spelade mycket bra mot deras farliga forwards och Hugo gjorde en jättefin insats i mål.

Speciellt tack till Edvin Skantze från P06-10U som hoppade in med kort varsel.

4:e raka segern i Lätt och kul att vi blivit så bra på att vända matcher där vi hamnat i underläge!

Nu följer en serie tuffa matcher. En match i Medel-serien + Aspudden i Lätt nästa söndag. Om 2 veckor möter vi sen Karlberg som leder Lätt-serien.